44. planinski tabor na koči Kamen vrh, 31. maj 2014.

Odhod ob 8:00 s parkirišča med RTV in šolo, povratek v Ljubljano do 17:00

Z avtobusom se bomo peljali po Dolenjski avtocesti proti Grosuplju. Z Velikega Mlačevega bomo pot nadaljevali proti Vidmu in vasi Podgora, katera se nahaja ob robu dobrepoljskega polja. Od mesta, kjer bomo parkirali se bomo najprej sprehodili do cerkve, od tam pa nadaljevali po sprva širokem kolovozu, ki nato preide v gozd, Vzpon bomo nadaljevali skozi gozd po dobro markirani poti, ki se višje položi in zavije v desno. Sledil bo kratek prehoden spust. Od razpotja bomo še kratek čas nadaljevali po planinski poti, nato pa bomo dosegli gozdno cesto, po kateri se bomo vzpeli do bližnje Koče na Kamen vrhu. Od parkirišča pa do Kamen vrha bomo naredili 375 m višinske razlike.

Lahke hoje bo navzgor za cca uro in pol in lahke poti navzdol za 1 uro.

Oblecite pohodne hlače, obujte dobro shojene pohodne čevlje, v nahrbtnik pa dajte vetrovko, rezervno majico, windstoper. Opremo prilagodite vremenski napovedi.

Za hrano bo poskrbljeno v koči. S seboj pa imejte kakšen sendvič in 1l tekočine.

Izlet bo vodil Matjaž Samec .

Prijave do četrtka, 29. maja 2014 na e-naslov matjaz.samec@telemach.net ali telefon (040/204 636). Strošek izleta je za člane PD RTV Ljubljana in za zaposlene na RTV 10€, za nečlane 15 € (strošek vključuje prevoz in organizacijo izleta).

V primeru slabega vremena pohod odpade, o čemer bodo prijavljeni obveščeni pravočasno.

Najkasneje 5 dni pred izletom je možno tudi plačilo na transakcijski račun društva (namen: Kamen vrh, IBAN: SI56 0222 2001 2109 437). Pred plačilom se pozanimajte o prostih mestih.

S prijavo na izlet udeleženec potrdi, da je seznanjen z zahtevnostjo izleta ter izpolnjuje zdravstvene,  psihofizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na izletu. Udeleženec je dolžan ves čas izleta ravnati v skladu s Častnim kodeksom slovenskih planincev (http://www.gore-ljudje.net/novosti/6006/) ter upoštevati navodila in odločitve vodnika.

Scroll to Top