Čistilna akcija “za čisto Ljubljano”

Ni še minilo pol leta odkar smo se pridružili čistilni akciji “za čisto Ljubljano”, pa vas ponovno vabimo, de. se jo spet udeležite. Vabimo vas, da se pridružite čistilni akciji “Za čisto Ljubljano”, ki bo v soboto, 6. septembra 2014.

Dobimo se ob 9.00 uri (Plaža Trnovski pristan, Prulski most). Akcija bo potekala v vsakem vremenu. Po jutranji kavici bo vsak ueleženec prejel rokavice in vrečo za smeti.

Ob 10.00 uri se bomo odpravili na  s p r e h o d  in pobiranje smeti po poti od Tivolija in na Ljubljanski grad ter nazaj do šolskega igrišča na Poljanah, pa tudi ob poti do Kodeljevega, na Taboru, Vodmatu in bregovih Ljubljanice. 

Ob 13.30 uri bo imeli malico, spremljala nas bo  ulična glasba. 

Ob 15.00 uri se bomo zapeljali po Ljubljanici, nato pa bo sledilo druženje vseh udeležencev čistilne akcije na Trnovskem pristanu. 

Morda pa se bomo vračali s praznimi vrečami – bil bi že vendar čas – in  je akcija namenjena zgolj druženju in ozaveščanju ljudi. 

 

Zaradi organizacijskih priprav na čistilno akcijo je obvezna prijava do 3. 9. 2014 na naslov Brane.Krebs@gmail.com. (ob prijavi sporočite tudi velikost oz. štev. majice).

Scroll to Top