Nočni pohod ob zimskem solsticiju na Zelenico nad Ljubeljem, petek, 21. decembra 2012.

Odhod ob 17:00 s parkirišča med RTV in šolo, povratek v Ljubljano do 24:00.

Z avtobusom se bomo peljali do predora na Ljubelju, od koder se bomo ob smučišču povzpeli do Koče na Zelenici. Po krajšem postanku bomo po isti poti sestopili do Ljubelja

Hoje bo približno 4 ure, višinska razlika 480 m.

Oblecite TOPLE pohodne hlače, puli in pulover, obujte dobro shojene pohodne čevlje, v nahrbtnik pa dajte REZERVNO majico, pulover, kapo, rokavice, čokolado, sendvič ali dva, vsaj 1 liter čaja in NAGLAVNO SVETILKO. 

Zaradi zimskih razmer je OBVEZNA uporaba je ČELADE, CEPINA in DEREZ. Nekaj kompletov si lahko sposodite na našem društvu (Ivan Samide, 01/475 37 03), ena od možnosti izposoje je tudi trgovina Iglu šport (http://www.iglusport.si/izposoja-opreme).

Izlet bosta vodila Miran Muhič in Erika Bizilj.

Prispevek za izlet  (prevoz, enolončnica, stroški organizacije) znaša za člane PD RTV Ljubljana  15 € (nečlani 18 EUR).  

Prijave do torka, 18. decembra 2012 sprejema Erika Bizilj (erika.bizilj@rtvslo.si , 041 327 856) ali preko spletne vloge.

Najkasneje 5 dni pred izletom je možno tudi plačilo na transakcijski račun društva (namen: Zelenica 2012). Pred plačilom se pozanimajte o prostih mestih.

S prijavo na izlet udeleženec potrdi, da je seznanjen z zahtevnostjo izleta ter izpolnjuje zdravstvene,  psihofizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na izletu in ima plačano letno članarino PZS. Udeleženec je dolžan ves čas izleta ravnati v skladu s Častnim kodeksom slovenskih planincev (http://www.gore-ljudje.net/novosti/6006/) ter upoštevati navodila in odločitve vodnika.

Scroll to Top