Osnutek plana izletov za leto 2023, voščilo….

Dragi članice in člani Planinskega društva RTV Ljubljana, sodelavke in sodelavci, pohodnice in pohodniki!

V dneh, ko drug drugemu izrekamo dobre želje, se temu lepemu običaju pridružujemo tudi mi, članice in člani  upravnega odbora planinskega društva.

V novem letu 2023 vam želimo zdravja, čim več iskric v očeh in trden korak na vaših poteh. Vemo, da ni pomemben cilj, ampak pot, ki jo prehodimo v družbi nam dragih ljudi. Članice in člani upravnega odbora Planinskega društva RTV Ljubljana vas vabimo, da del svojih poti v letu 2023 prehodite v naši družbi. Kmalu v novem letu bomo na spletni strani planinskega društva objavili načrt izletov v letu 2023. Pripravljajo ga naši izkušeni vodnice in vodniki; osvajali bomo lažje in malo zahtevnejše vrhove v Sloveniji, odpravili se bomo tudi v Srbijo. Verjamemo, da bo lepo! Še naprej se bomo na naše poti odpravljali s kombijem, minibusom ali kar z velikim avtobusom.

Drage članice in člani Planinskega društva RTV Ljubljana, vabimo vas na naš občni zbor. Ta bo v petek 27. januarja ob 17.00 uri pri Lazarju, Podgrad pri Ljubljani. Dodatno obvestilo bo objavljeno na naši spletni strani.

Tisti, ki še niste člani, pa dobrodošli v naši družbi, vsakogar bomo veseli.

Srečno v letu 2023!

Scroll to Top