PD RTV vabi na RODICO v soboto 3. junija 2017

Odhod ob 7.00 uri s parkirišča med RTV in šolo, povratek v poznih večernih urah.

Na poti na Rodico se bodo PD RTV  pridružili  planinci PD BAZOVICA Rijeka. Iz Bohinja se bomo odpeljali na Vogel z gondolo, pot pričeli v smeri Šije in nadaljevali proti Rodici. Vzpona bo 800 višinskih metrov,  tri ure zmerne hoje do vrha Rodice. Vrnili se bomo na izhodišče,  povratek bo z gondolo ali spust po Žagarjevem grabnu do Bohinja.

Oblecite pohodne hlače, majico, obujte dobro shojene pohodne čevlje, bundo. v nahrbtnik pa dajte vetrovko, rezervno majico, windstoper, kapo, rokavice. Opremo prilagodite vremenski napovedi.

Prijave do četrtka 1.6. na tel. 041 727 847 (Drago) .  Cena prevoza je 10 eur.  Plačate na TRR PD RTV štev. SI56 0222 2001 2109 437 ali v gotovini na pohodu. Seboj imejte čaj, malico in planinsko opremo.

Lepo vabljeni!

S prijavo na izlet udeleženec potrdi, da je seznanjen z zahtevnostjo izleta ter izpolnjuje zdravstvene, psihofizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na izletu. Udeleženec je dolžan ves čas izleta ravnati v skladu s Častnim kodeksom slovenskih planincev (http://www.gore-ljudje.net/novosti/6006/) ter upoštevati navodila in odločitve vodnika.

Scroll to Top