Planinarjenje po Južnem Velebitu

Vodniški odsek in Odsek za varstvo gorske narave organizirata v času od  20. do 24. junija 2014 štiri-dnevno planinsko potepanje po Južnem Velebitu. 

Potepali se bomo po kanjonih Male in Velike Paklenice, se povzpeli na Tulove grede (kraj snemanja filmov Winetou) in Anića kuk, opazovali cvetje Južnega Velebita, po želji plezali v kanjonu Paklenice, si ogledali kraško jamo Manita peć, dopoldansko pohanaje po Velebitu nadaljevali s popoldanskim plavanjem v morju, skratka – združili planinsko in mediteransko klimo v eno doživetje.

Izlete bosta vodila Erika Bizilj in Miran Muhič.

Prispevek za planinarjenje znaša 240,00 € za člane PD RTV Ljubljana in zaposlene na RTV SLO ter 280,00 € za ostale.

V ceno so vključeni vsi prevozi, bivanje (4x pol penzion), turistična taksa, vstopnina v Nacionalni park Paklenica in kraško jamo Manita peć,  vodenje planinskih izletov ter dodatno nezgodno zavarovanje v tujini.

S plačilom 100,00 € potrdite prijavo na izlet. Razliko plačate do 15. junija 2014. 

Prijave sprejemamo na e-pošto miran.muhic@uni-mb.si  do zapolnitve prostih mest.

Vse potrebne informacije boste prejeli po e-pošti ob prijavi.

Najkasneje 5 dni pred izletom je možno tudi plačilo na TRR društva (PD RTV Ljubljana, Tavčarjeva 17, 1000 Ljubljana, TRR / IBAN: SI56 0222 2001 2109 437; namen: Južni Velebit 2014). Pred plačilom se pozanimajte o prostih mestih.

S prijavo na izlet udeleženec potrdi, da je seznanjen z zahtevnostjo izleta ter izpolnjuje zdravstvene,  psihofizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na izletu. Udeleženec je dolžan ves čas izleta ravnati v skladu s Častnim kodeksom slovenskih planincev (http://www.gore-ljudje.net/novosti/6006/) ter upoštevati navodila in odločitve vodnika.

Scroll to Top