Planinsko društvo RTV Ljubljana vabi na izlet v Reko in druženje s člani KPD Bazovica

v SOBOTO, 22. aprila 2017

 

Odhod ob 7:00 izpred RTV Slovenija, povratek okoli 20h

Rezultat iskanja slik za kpd bazovicaRezultat iskanja slik za kpd bazovica

VABILO DARKA MOHARJA, PREDSEDNIKA SLOVENSKEGA DOMA KPD BAZOVICA:

 

Dragi planinski prijatelji,

 

Planinska skupina Slovenskega doma KPD Bazovica iz Reke slavi letos 15 let delovanja. Letos se je zvrstilo že kar nekaj dogodkov v počastitev te obletnice, saj jo mislimo slaviti skozi celo leto. Tokrat vas kot društvo s katerim res odlično sodelujemo vabimo v soboto 22. aprila 2017 z začetkom ob 12:00 na turnir v balinanju in pikadu v dvorišču Slovenskega doma na Reki. Prosimo da prijavite ekipo od štirih do petih članov, koliko premoremo prostorno in časovno. Ni nujno da so profesionalci, važno je druženje!!! To bo tudi priložnost za medsebojno bolje spoznavanje med člani in društvi udeleženci turnirja. Obenem prosimo da potrdite sodelovanje do 10. aprila kako bi lahko čim bolje pripravili dogodek.

 

Po končanem turnirju bo v Slovenskem domu ob 18:00 odprta dokumentarna razstava ‘15 let planinske skupine Bazovica’, ki bo spregovorila o sodelovanju planincev Bazovice s številnimi planinskimi in drugimi društvi. Seveda da sodelovanje z vašim društvom zavzema pri naši skupini in z tem tudi na razstavi častno mesto. Na otvoritev razstave so vabljeni vsi vaši člani.

 

Lep planinski pozdrav

Vodja PS Bazovica

Darko Mohar

 

Poskrbljeno bo tudi za krajši ogled zanimivosti v mestu.

 

Izlet bo vodila Erika Bizilj. Glede na število prijav bomo najeli ustrezni prevoz

Prijave za turnir do ponedeljka 10.4. Za navijače do četrtka 20.4.2017 na tel. 041 327 856 ali na spletno stran ali erika.bizilj@rtvslo.si. Prispevek za izlet znaša 10,00 € za otroke do 15. leta brezplačen.

Scroll to Top