Planinsko društvo RTV vabi na pohod od Radovljice do Vrbe v ponedeljek, 8. Februarja 2016

Odhod ob 6:30 s parkirišča med RTV in šolo, povratek v Ljubljano do 16:00.

S kombijem se bomo peljali po avtocesti Ljubljana – Jesenice in na izvozu Radovljica zavili proti Srednji gostinski in turistični šoli kjer bomo parkirali.

Ob 7 30 do 7 45 poteka prijava vseh udeležencev. Ob 8 se odpravimo proti Blenu, kjer bo imel ob spomeniku govor g. Tone Peršak. Do Bleda bomo hodili cca 2 uri. Po govoru se bomo odpravili proti Vrbi na osrednjo prireditev, kjer bo imel govor slovenski predsednik Borut Pahor. Za 5 eurov  bomo imeli organizirano enolinčnico, čaj in prevoz nazaj do Radovljice. Z Bleda do Vrbe bomo hodili  uro in pol.

Lahke hoje po ravnem bo za cca 3 ure in pol.

Oblecite pohodne hlače, obujte dobro shojene pohodne čevlje, toplo majico, bundo, rokavice, kapo v nahrbtnik pa dajte, rezervno majico, windstoper. Opremo prilagodite vremenski napovedi.

 

Hrana in pijača (vsaj 1 l)  iz nahrbtnika.  Priporočam topel čaj in kašen sendvič.

 

Izlet bo vodil Matjaž Samec .

Prijave do četrtka, 4.  februarja  2015  na e-naslov matjaz.samec@telemach.net  (040/204 636).

 

Prispevek za izlet  znaša 10,00 € za člane PD RTV, člane drugih PD Ljubljana in zaposlene na RTV SLO ter 15,00 € za ostale (prispevek vključuje prevoz in vodenje). S seboj imejte 5€ za enolončnico, čaj in povratek z avtobusom.

 

V primeru slabega vremena pohod odpade, o čemer bodo prijavljeni obveščeni pravočasno.

Najkasneje 2 dni pred izletom je možno tudi plačilo na transakcijski račun društva

(namen: Ravovljica – Vrba, IBAN: SI56 0222 2001 2109 437). Pred plačilom se pozanimajte o prostih mestih.

S prijavo na izlet udeleženec potrdi, da je seznanjen z zahtevnostjo izleta ter izpolnjuje zdravstvene,  psihofizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na izletu. Udeleženec je dolžan ves čas izleta ravnati v skladu s Častnim kodeksom slovenskih planincev (http://www.gore-ljudje.net/novosti/6006/) ter upoštevati navodila in odločitve vodnika.

Scroll to Top