Plezalni tabor za otroke v Paklenici (Hrvaška).

Športno-plezalni odsek in Mladinski odsek organizirata v času od  20. do 24. junija 2014

štiri-dnevni plezalni tabor za otroke v Paklenici (Hrvaška). 

Plezalne aktivnosti bodo potekale v kanjonu Paklenica (nacionalni park Južnega Velebita).

Otroci bodo spoznali in se naučili uporabljati osnovno plezalno opremo in osnovne alpinistične vozle za varno plezanje ter usvojili osnove plezanja in varovanja na naravni skali. Celodnevne plezalne aktivnosti bomo zaključili s popoldanskim plavanjem v morju.

Dejavnosti plezanja bosta vodila Andrej Lah, športni plezalec in vodnik PD RTV Ljubljana in Peter Sodja, športni plezalec. 

Prispevek za tabor znaša 245,00 € za otroke člane PD RTV Ljubljana in otroke zaposlenih na RTV SLO ter 280,00 € za ostale otroke. 

V ceno so vključeni vsi prevozi, bivanje (4 x pol penzion), 4 x sendvič in sadje, turistična taksa, vstopnina v Nacionalni park Paklenica in dovoljenje za plezanje, vodenje in organizacije plezalnih aktivnosti ter dodatno nezgodno zavarovanje v tujini.

S plačilom 100,00 € potrdite prijavo na tabor. Razliko plačate do 15. junija 2014. 

Prijave sprejemamo na e-pošto miran.muhic@uni-mb.si  do zapolnitve prostih mest.

Vse potrebne informacije boste prejeli po e-pošti ob prijavi.

Plezalno opremo (čelada, pas) si lahko brezplačno izposodite v društvu (Ivan Samide, 01/475 3703).

Najkasneje 5 dni pred izletom je možno tudi plačilo na TRR društva (PD RTV Ljubljana, Tavčarjeva 17, 1000 Ljubljana, TRR / IBAN: SI56 0222 2001 2109 437; namen: Paklenica 2014). Pred plačilom se pozanimajte o prostih mestih.

S prijavo na izlet udeleženec potrdi, da je seznanjen z zahtevnostjo izleta ter izpolnjuje zdravstvene,  psihofizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na izletu. Udeleženec je dolžan ves čas izleta ravnati v skladu s Častnim kodeksom slovenskih planincev (http://www.gore-ljudje.net/novosti/6006/) ter upoštevati navodila in odločitve vodnika.

Scroll to Top