Tečaj na Mali Mojstrovki, 25. junij 2011

Enodnevno usposabljanje za vzpone po zelo zahtevnih zavarovanih poteh z uporabo samo varovalnega kompleta v soboto, 25. junija 2O11 MALA MOJSTROVKA

V našem planinskem društvu se resnično zavedamo kako pomembno je varno gibanje v visokogorju. Zato bomo  že letos četrtič zapored organizirali tečaj za uporabo samovarovalnega kompleta v visokogorju z namenom, da bi naše članice in člani lahko pili in srkali lepoto naših gora tudi z  mogočnih slovenskih vršacov. 

Usposabljanje bodo vodili: gorski vodnik z mednarodno licenco DUŠAN POLAJNAR, DRAGO CAR vodnik PZS, JAN SKOBERNE vodnik PZS, ALENKA SAKELŠEK vodnica PZS. 

Namenjeno je izkušenim planincem, ki bi se radi varno podajali na vzpone po zavarovanih plezalnih poteh. Po kratkem teoretičnem  predavanju in praktičnih vajah bomo izvedli turo po Hanzovi plezalni poti na Malo Mojstrovko. TURA JE ZELO ZAHTEVNA (KLINI IN JEKLENICE).

ODHOD: SOBOTA, 25. junij. 2011 ob 6.00 s Čufarjeve ulice-parkirišče za TV Slovenija

CENA: 30€

PLAČILO: na avtobusu

Hrana in pijača iz nahrbtnika.

VRNITEV: Pozno popoldne

OPOZORILO: S prijavo na tečaj udeleženec potrdi, da je seznanjen z zahtevnostjo ture  ter izpolnjuje zdravstvene , psihofizične in tehnične pogoje za sodelovanje na tečaju. Vsakdo hodi na lastno odgovornost .S sabo morate imeti osebni dokument, zdravstveno izkaznico in veljavno planinsko izkaznico. Udeleženci morajo upoštevati navodila in odločitve vodnikov PZS. 

      

Tisti ki se nameravate prijaviti za izlet v visokogorje je za vas obvezna udeležba na tem tečaju.  Društvo ima za izposojo na razpolago 10 samo varovalnih kompletov. Če ste tečaj opravili drugod imate potrdilo.

PRIJAVE: DRAGO CAR GSM 041727847 ali /prijava/ ali  dragoc57@gmail.com  do 22. 06. 2011. do 14-ih.

V primeru slabega vremena tečaja ne bo.

ŽELIMO VAREN VZPON IN LEP PLANINSKI DAN!

Scroll to Top