Zahvala

Spoštovani člani PD RTV,

Vsem, ki ste plačali članarino in ste nam še naprej zvesti, se vam v imenu upravnega odbora PD RTV in naših vodnikov prisrčno zahvaljujem.

Še naprej se bomo trudili, da izpolnimo vaša pričakovanja. Organizirali bomo izlete  za vsak okus,  od lahkotnih do zelo zahtevnih plezalnih po visokogorju. Že peto leto po vrsti organiziramo večdnevna planinarjenja v tujini. Letos imamo v načrtu Kreto in Paklenico.

Za večdnevna planinarjenja v tujino za naslednje leto je potrebno planirati že sedaj. Prosim vas, javljajte nam vaše želje, še posebej prosimo za želje o večdnevnih potovanjih. V ožji izbiri je Korzika, Sicilija, Kanarski otoki, Gruzija, Bolgarija, Romunija,.. Naši izleti so neprofitni in glede na zmožnosti, jih delno sofinanciramo.

Za tiste, ki še niste plačali članarino sporočam, da lahko to storite brezgotovinsko na TRR SI56 0222 2001 2109 437 ali v gotovini na sedežu Planinske zveze Slovenije na Dvorakovi 9. Če se odločite za gotovinsko plačilo, boste na sedežu PZS dobili znamkico, če plačate brezgotovinsko, javite nam, da vam pošljemo znamkico po pošti.

Lep pozdrav,

Veliša Lazović

Predsednik PD RTVLJ

Scroll to Top