Čistilna akcija

 

PD RTV Ljubljana vas skupaj z PD Iskra Ljubljana vabita na čistilno akcijo “ZA LEPŠO LJUBLJANO” 2013 (vodili jo bodo vodniki obeh PD) in sicer v soboto, 20. aprila 2013.

 

 

Zberemo se ob 9.00 uri na Trnovskem pristanu. Vsak udeleženec čistilne akcije dobi rokavice in vrečo za smeti, da mu bo akcija ostala čim dlje v spominu pa še majico “Ljubljana je lepo mesto”. 

Po jutranji kavici bo ob 10.00 uri  sledil sprehod in pobiranje smeti na območju Trnovega, ob bregu Ljubljanice do Rakove jelše, ob Malem Grabnu, Cesti dveh cesarjev do Centra starejših Trnovo, ob Gradaščici in Ljubljanici, po poti na Ljubljanski grad do šolskega igrišča na Poljanah, ob progi do Kodeljevega, Tabor, Vodmat in Tivoli. “Čistilci” bodo razvrščeni v 5 skupin. Ob 13.30 uri bodo udeleženci akcije prejeli malico, ob 15.00 uri pa se bodo lahko z ladjico odpeljali po Ljubljanici, kjer bo na Trnovskem pristanu sledilo druženje za vse udeležence čistilne akcije. Akcija je namenjena druženju in ohranjanju čiste narave, dnevu vode 22. marca in dnevu Zemlje 22. aprila.

 

Zaradi organizacijskih priprav je obvezna poimenska prijava na Branko Krebs branko.krebs@telemach.net

najkasneje do torka, 16. 4. 2013. 

Scroll to Top