Izlet na Veliko Planino, za predšolske, 22. junij 2013

Odhod ob 7:00 izpred vrtca Škofljica (Lavrica).

Na Veliko planino (1666 m) se bomo z avtobusom odpeljali čez prelaz Črnivec  do naše izhodiščne točke Kranjski Rak. Prijetna gozdna pot nas bo pripeljala do Gojške planine, nato pa se bomo po krožni poti med planšarskimi kočami in kravami sprehodili do kapelice Marije Snežne vse do Gradišča. Čudoviti razgledi na sosednje hribe Kamniško-Savinjskih Alp, pastirsko naselje, Ljubljansko kotlino nas ne bodo pustili hladne za občudovanje krasot naše dežele.

Čas hoje: pol ure vzpona, krožna pot po planini traja  približno 2 uri. Ker je izlet namenjen predšolskim otrokom, bo hoja in program prilagojen njim.

Oblecite pohodne hlače, obujte dobro shojene pohodne čevlje, v nahrbtnik pa dajte vetrovko, rezervno majico, pokrivalo, kremo proti soncu, čokolado, sendvič ali dva in vsaj 1 liter tekočine!

Izlet bosta vodila Maja Kogovšek  in Matjaž Samec.

Prijavite se  do četrtka, 20. junija 2013  Maji Kogovšek (maja.vrtec2013@gmail.com) ali preko spletne strani pdrtv.si. Ob prijavi navedite tudi vašo telefonsko številko.

  • Stroški izleta za udeležence:
  • Člani PD RTV Ljubljana in zaposleni na RTV – OTROCI 5€, ODRASLI 10€
  • Ostali – OTROCI 8€, ODRASLI 15€

Prispevek vključuje prevoz in organizacijo izleta.

Najkasneje 5 dni pred izletom je možno tudi plačilo na TRR društva (namen: Velika Planina 2013). Pred plačilom se pozanimajte o prostih mestih.

S prijavo na izlet udeleženec potrdi, da je seznanjen z zahtevnostjo izleta ter izpolnjuje zdravstvene,  psihofizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na izletu. Udeleženec je dolžan ves čas izleta ravnati v skladu s Častnim kodeksom slovenskih planincev (http://www.gore-ljudje.net/novosti/6006/) ter upoštevati navodila in odločitve vodnika.

Scroll to Top