Obvestilo o novostih in ugodnostih za člane PZS

Planinska zveza Slovenije je v sklopu aktivnosti v zvezi z zmanjšanjem zalog in pospešitvijo prodaje edicij PZS številnim edicijam Planinske založbe PZS znižala cene za 40 % ali 60 %, nekaterim edicijam pa tudi spustila cene na 3,00 EUR.

V Katalogu izdelkov Planinske trgovine PZS si lahko ogledate vse izdelke po aktualnih cenah. Poleg izdelkov Planinske založbe so v katalog po ugodnih cenah za člane PZS in strokovne kadre PZS dodali še nove izdelke partnerskih podjetij, ki jih planinci potrebujejo.

Med njimi je tudi knjiga Vikija Grošlja, Velikani Himalaje, ki je članom PZS do 25. 9. 2013 na voljo po prednaročniški ceni 25,00 EUR. Prav je, da tudi z nakupom te knjige simbolno podpremo naš vrhunski alpinizem in damo priznanje celotnemu slovenskemu himalajizmu.

V prodaji je tudi že Planinski koledar za leto 2014 z naslovom Planinska doživetja, ki je med društvi, člani in podjetji zelo priljubljen. Odlikujejo ga namreč vrhunske fotografije s planinskimi motivi, opremljen je trimesečno, označene ima lunine mene, ima pa tudi možnost dotiska.

VABLJENI K NAKUPU IN NAROČANJU:

Planinska zveza Slovenije, Planinska trgovina PZS,

Slovenski planinski muzej,

  • Triglavska cesta 49, 4281 Mojstrana, 
  • tel. 08 380 67 30, fax: 04 589 10 35,
  • po e-pošti: info@planinskimuzej.si.

 

Lepe in varne jesenske dni v gorah želimo.

Scroll to Top