Pohod na Čemšeniško planino in Krvavico v soboto, 5. oktobra 2013

Odhod ob 8:00 s parkirišča med RTV in šolo, povratek v Ljubljano do 17:00.

Z avtobusom se bomo peljali do vasi Loke v Savinjski dolini in nato nadaljevali peš do Zajčeve koče. Med potjo na Čemšeniško planino (1204 m) se bomo povzpeli še na Krvavico (909 m). S Krvavice je lep razgled na Alpe, s Čemšeniške planine pa na dolenjske hribe. Z vrha Čemšeniške planine bomo sestopili do Koče na Čemšeniški planini in se vrnili do avtobusa.  

Nezahtevne hoje skupaj bo 5 ur.

Oblecite pohodne hlače, obujte dobro shojene pohodne čevlje, v nahrbtnik pa dajte vetrovko, rezervno majico, pulover, kapo. Opremo prilagodite vremenski napovedi.
Hrana in pijača iz nahrbtnika ali v koči. 

Izlet bo vodila Erika Bizilj .

Prijave do četrtka, 3.  oktobra  2013  na e-naslov erika.bizilj@rtvslo.si  (041/327 856, 01/475 34 77) ali preko spletne strani pdrtv.si.

Strošek izleta je 15 € (strošek vključuje prevoz in organizacijo izleta).
PD RTV Ljubljana za svoje člane in za zaposlene na RTV SLO krije 1/3 predvidenega stroška na udeleženca izleta.

V primeru slabega vremena pohod odpade, o čemer bodo prijavljeni obveščeni pravočasno.

Najkasneje 5 dni pred izletom je možno tudi plačilo na transakcijski račun društva (namen: Čemšeniška, IBAN: SI56 0222 2001 2109 437). Pred plačilom se pozanimajte o prostih mestih.

S prijavo na izlet udeleženec potrdi, da je seznanjen z zahtevnostjo izleta ter izpolnjuje zdravstvene,  psihofizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na izletu. Udeleženec je dolžan ves čas izleta ravnati v skladu s Častnim kodeksom slovenskih planincev (http://www.gore-ljudje.net/novosti/6006/) ter upoštevati navodila in odločitve vodnika.

Scroll to Top