Paklenica od 24.6. do 28.6.2015

PREVOZ: organiziran 24. 6. parkirišče med RTV in OŠ Tone Čufar ob 17. uri. Povratek 28. 6. zvečer.

POTEK Tudi tokrat se podajamo v Paklenico in njeno okolicoČez dan hrana in napitki iz nahrbtnika! Cilji in smeri vzpona se lahko spremenijo glede na vremenske razmere. 

1. dan; Prevoz do Starigrada in večerja
2. dan; Zajtrk, plezanje v kanjonu Paklenice in osvežitve v potoku. Popoldne kopanje v morju in večerja
3. dan; Zajtrk, plezanje v kanjonu Paklenice in osvežitve v potoku. Popoldne kopanje v morju in večerja
4. dan; Zajtrk, plezanje v kanjonu Paklenice in osvežitve v potoku. Popoldne kopanje v morju in večerja
5. dan; Zajtrk, plezanje in pohodništvo po Tulovih gredah, prevoz domov. Predviden prihod pred RTV je okoli 19. – 20. ure.

Program bomo po potrebi prilagodili vremenskim pogojem!! Obvezna osebna izkaznica ali potni list.

OBVEZNA OPREMA: osebna plezalna oprema (plezalke, pas) ostalo potrebno opremo priskrbi društvo, planinska obutev, primerna oblačila, kopalke, brisača, nahrbtnik..…

ZAHTEVNOST SMERI: bo prilagojena vsakemu posamezniku. Plezati bo možno kratke ali dolge večraztežajne smeri.

 

PRISPEVEK ZA POKRITJE OPISANIH STROŠKOV: od 160 do 190 evrov (odvisno od števila prijav) Zajeti opisani stroški izleta so: prevoz, 4x pol penzion, vstopnina v NP Paklenica, zavarovanje za tujino in vodenje. Otroci do 12. leta imajo 17 evrov ceneje.

ROK PRIJAVE: do zasedbe prostih mest oziroma čim prej. Prijava je potrjena s plačilom stroškov izleta (in sicer 190 evrov, morebitno preplačilo vam društvo kasneje vrne) na TRR: Planinsko društvo RTV Ljubljana (namen: Paklenica, IBAN: SI56 0222 2001 2109 437). Pred plačilom se pozanimajte o prostih mestih. INFORMACIJE IN PRIJAVE:  ANDREJ LAH 040-553-081 ali E naslov: lahec7@gmail.com

 

OPOZORILO: S prijavo na pohod udeleženec potrdi, da je seznanjen z zahtevnostjo izleta ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje na izletu in ima plačano letno članarino v PD. Udeleženec je dolžan spoštovati navodila in odločitve vodnika, ter se ves čas izleta ravnati v skladu s Častnim kodeksom slovenskih planincev (http://www.gore-ljudje.net/novosti/6006/) sicer hodi na lastno odgovornost.

Scroll to Top