PLAČILO ČLANARINE V GOTOVINI

Dragi planinci,

Kakor vam je verjetno znano, iz sredstev javnega obveščanja, zakonodaja za poslovanje z gotovino je zelo poostrena, potrebne so tako imenovane vezane knjige in z naslednjim letom je obvezna uporaba elektronskih davčnih blagajn. Mi trenutno nimamo blagajničarko, naša članica Marija Dolenc je v penziji in je prosila, da je te zadolžitve razrešimo.

 Novo blagajničarko nismo imenovali in sem  mnenja, da jo tudi ne rabimo, ker lahko celotno poslovanje opravljamo preko Transakcijskega računa. Podatki preko TRR so bolj varni, preglednost in dokumentiranost je boljša in je neprimerno manj dela za vodenje knjigovodstva.

Za tiste, ki vam bolj odgovarja plačilo članarine v gotovini, pa lahko še vedno opravite  na sedežu planinske zveze na Dvorakovi 9, omenite, da ste član društva PD RTV Ljubljana in boste na PZS dobili tudi planinsko znamko. PZS vodi bazo podatkov za vsa planinska društva in tudi naše društvo ni izjema. Marija Dolenc ni več blagajničarka ampak še skrbi za evidenco članstva in za kakršnokoli pomoč jo lahko pokličete na tel. 051 206 358 ali na E- naslov Marija Dolenc (maricka.dolenc@gmail.com)

Lep planinski pozdrav!

Veliša Lazović

Scroll to Top