PD RTV vabi na promocijski izlet IZLIV SOČE dne 28.10.2017

Odhod ob 7.00 uri s parkirišča pri HALI TIVOLI, povratek v večernih urah.

Foto: Oliver Kolenič

Peljali se bomo po Vipavski dolini in Krasu, se ustavili v Vipavi in Štanjelu. Pot bomo nadaljevali proti Doberdobu, tamkajšnje jezero je največje presihajoče jezero v Italiji. Sledil bo ogled naravnega rezervata IZLIVA REKE SOČE v JADRANSKO MORJE. V miru si bomo ogledali naravne lepote in vrsto živali. Ne pozabite na primerno obutev, daljnogled, fotoaparat, zaščito proti komarjem. Sledi sprehod po GRADEŽU. Vožnja proti Sloveniji in končno pozno kosilo v OSMICI NA KRASU…

Izlet je lahkoten, malo hoje, malo ogledov, primeren tudi za otroke.

Oblecite se športno, obujte dobro shojene pohodne čevlje, v nahrbtnik pa dajte  čaj in malico.

Prijave do četrtka 26.10. na tel.  040 256 457 (Liljana) oziroma do zapolnitve prostih mest.  Prednost pri prijavi imajo člani PD RTV, zaposleni na RTV in družinski člani. Če bo možnost, vabljen tudi ostali… Ker gre za promocijski izlet PD RTV, je prevoz brezplačen za vse udeležence, tudi tiste, ki še niste člani PD RTV, pa želite to postati. Vstopnino za park 5 eur in kosilo 12-15 eur plačajo udeleženci sami.

PD RTV nudi članom vodene planinske pohode, možnost plezanja v dvorani (po dogovoru) in predavanja o opravljenih turah (v pripravi Kirgizija-Jaka Bartol, Zelenortski otoki-Veliša Lazović, Varna hoja v gore-Miro Štebe). Vabljeni….

Scroll to Top